Als het leven anders gaat

Kees heeft gewerkt bij de EO als hoofd van de afdeling Nazorg. Daarvoor was hij voorganger van een gemeente in Antwerpen en actief in de zending. Na de periode bij de EO was Kees voorganger in Lelystad en in Huizen. Hij gaat regelmatig voor in de zondagse diensten en is freelance spreker.

Tonneke geeft al tientallen jaren Bijbelstudies, lezingen en was presentatrice bij de EO van het programma ‘VrouwZijn’ en ‘Niets Meer Te Verliezen’. Tijdens het maken van dit laatst genoemde programma overleed haar man Dirk-Jan. Tonneke maakte de serie alleen af. Ze is 70 jaar en nog steeds een veelgevraagd spreekster.

 

 

BETALINGSGEGEVENS:

De prijs voor deelname aan de Vrouwendag is €19,50 (inclusief tweemaal koffie/thee met wat lekkers en lunch). De kosten voor deelname aan de workshop bloemschikken is €7,50. De kosten voor deelname aan de workshop schilderen is €5,00. 

Na aanmelding zien wij jouw/uw deelname z.s.m. bevestigd door het overmaken van jouw/uw bijdrage (€19,50 of €27,00 of €24,50) op rekeningnummer NL16 RABO 0163.8840.80 t.n.v. Chr. Vrouwendag Bommelerwaard te Bruchem, onder vermelding van jouw/uw naam.

NB: het geldbedrag mag geen belemmering zijn, daarom vertrouwen we erop dat iedereen naar vermogen bijdraagt, zodat de totale opbrengst voorziet in alle kosten.