GodsRoeping

Gods hoge roeping voor vrouwen

We horen regelmatig termen als: een vrouw naar Gods hart, een 'Titus 2'- of 'Spreuken 31'-vrouw, maar wat houdt dat anno 2019 in en hoe vertaal je deze roeping dan? Hoe wordt je karakter veranderd zodat je een vrouw naar Gods beeld wordt? We kijken naar wat Gods Woord over die roeping te zeggen heeft en we zoeken naar praktische handvaten om die roeping vorm te geven.

Wilma Samyn

meer info

Schilderen

Dez workshop zit vol helaas....

In deze workshop verwerken we het besproken thema in een klein schilderij. Even je hoofd leeg maken en werken met je handen vanuit je hart. Je hoeft niet te kunnen schilderen, we genieten gewoon van het creatieve proces! Naast verf gebruiken we ook andere materialen zoals stof en papier.

Melanie van der Heijden

meer info

huishoudcoach

Herkenbaar..? Ben je ook regelmatig je spullen kwijt of komt er geen einde aan het opruimen of groeiende stapels papieren?

Of valt het wel mee maar kom je aan de grote klussen niet toe en kun je best wat tips en trucs gebruiken? In deze leuke, praktische workshop gaan we aan de slag met situaties waar jij thuis tegen aan kunt lopen. Je leert hoe je als vrouw ook op deze manier handen en voeten geeft aan je christen-zijn en daarmee ook God kan dienen.

Met behulp van een handige stappenplan leer je een aantal handige opruimmanieren en hoe je orde en structuur aan kunt brengen en kunt behouden in je huis.

Marjolein Huijser

meer info